Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

20.12.2016 klo 19

Mirabile Mysterium Porin Käppärän hautausmaan isossa kappelissa

Mirabile Mysterium, joulun ihmeellinen tarina kerrotaan jälleen aivan joulun alla. Myös tänäkin vuonna kantavana teemana on koraali "Vom himmel hoch", mutta olemme jälleen löytäneet myös uutta vanhaa musiikkia kuultavaksi. Tervetuloa.

Liput 10 euroa, ovelta.

 

14.6.2016

Airs de Cour Noormarkussa Ahlströmin Voyagessa

Voces Arctopolis tarjoaa tänä kesänä uuden kokemuksen. Terästämme renessanssi- ja barokkilauluyhtyettämme instrumentaalimusiikilla. Tule kuuntelemaan kuinka soivat viola da gamba, luuttu ja cornamuse. Pääpaino on kuitenkin yhä laulumusiikissa ja tälläkin kerralla rakennamme uuden tarinan teidän kuulijoiden iloksi. Konserttilippuun sisältyy myös kierros Ahlströmin Voyage -näyttelyssä.

 

25.3.2016

Voces Arctopolis on mukana pitkäperjantain illan konsertissa. Tarjoamme mm. makupaloja Hollannista ja Virosta, Jan Sweelinciltä ja Arvo Pärtiltä. Tervetuloa kuuntelemaan!

 

19.12. ja 20.12.2014

Mirabile Mysterium, Joulun ihmeellinen tarina.

Voces Arctopolii on muutaman vuoden tauon jälkeen tutkiskellut vanhaa jouluaiheista musiikkia. Keskiössä on tällä kerralla itse joulun tarina, jota kuljettaa eteenpäin Martti Lutherin koraali "Vom Himmel Hoch". Kappalehan on toki kaikkien tuntema "Enkeli taivaan lausui näin", mutta varioimme kappaletta Scheinin, Knorrin, Pachebellin sekä Maasalon tapaan. Näiden sovitusten ja variaatioiden rytmittämänä kerromme tarinan, joulun mysteerin, monine tapahtumineen, iloineen ja riemuineen ja ihmeellisine käänteineen Betlehemissä. Tervetuloa jakamaan kanssamme tämän tarinan ja herättämään itsessämme Joulun henkeä. 

 

Konserttipaikkoina ovat

pe 19.12. klo 19 Köyliön kirkko (ohjelma 10 euroa)

la 20.12. klo 18 Porin Käppärän hautausmaan iso kappeli (lippu 10 euroa)

 

19.7.2014

 

Olimme laulamassa jazz -lauantain Kuorojen yö -kirkkokonserttissa Keski-Porin kirkkossa. Oli hienoa päästä avaamaan konsertti ja tutustuttaa mukavan kokoinen yleisö meihin ja edustamaamme musiikkiin. Toivottavasti osasimme hieman yllättääkin! Suurkiitos asianosaisille konsertin järjestelyistä.

 

17.5.2014

 

Lauantaina 17.5.2014 konsertoimme jälleen Rosenlew - museossa klo 19:00. Konsertin järjestää Soroptimistien Porin klubi. Konsertoimme teemalla "Tell me true love", joten tiedossa on italialaista, ranskalaista ja brittiläistä renessanssimusiikkia ryyditettynä tuoreilla popmusiikkisovituksilla. Konsertissa kantaesitetään lisäksi Johannes Tiusasen säveltämä kappale "Iltamieliala". Tervetuloa konserttiin! Liput 10 euroa, myynti Soroptimistit Pori.

 

18.4.2014

 

Pitkäperjantaina osallistumme Keski-Poriin kirkon kuorojen yhteiskonserttiin Keski-Porin kirkossa. Teoksina ovat oman lauluyhtyeen voimin Carlo Gesualdon O Vos Omnes ja Villaertin Ecce Lignum Crucis. Lisäksi olemme mukana kaikkien konsertoivien kuorojen yhteisesityksissä, joista mainittakoon Mendelssonin  Hör mein bitten ja Ave Maria.